OPP Finans er et av landets mest populære forbrukslån, som tilbys av den norske storbanken Gjensidige. Du har helt sikkert sett reklamer for lånet, som flere hundre tusen nordmenn har søkt om tidligere. Her er alt du behøver å vite om et forbrukslån fra OPP Finans.

Slik er et lån fra OPP Finans

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor OPP Finans er et såpass populært forbrukslån. Ikke bare har det gunstige betingelser, men det har også en stor bank i bakhånd, slik at kundene kan føle seg trygge når de låner penger her. Den effektive renten på kun 17% hjelper nok også på, og den er absolutt konkurransedyktig i forhold til resten av markedet.

Et forbrukslån fra OPP Finans kan gi deg opptil kr. 350 000 på konto, noe som er helt i toppsjiktet hva norske forbrukslån angår. Dessuten kan du bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden, noe som skulle sikre deg en fleksibel hverdag – til tross for at du kanskje har lånt mye penger.

Det eneste vi må utsette på lånet, er at etableringsgebyret på 1% av lånebeløpet (pluss kr. 175) kan bli noe dyrt dersom du skal låne opp mot makssummen. Allikevel er den effektive renten såpass lav at det ikke vil merkes spesielt i forhold til andre lån.

Søke om lån fra OPP Finans

Kravene fra Gjensidige for å søke om et forbrukslån fra OPP Finans er relativt overkommelige. Aldersgrensen er på lave 21 år, mens kravet om din inntekt er satt til kr. 200 000. Tjener du mindre enn dette, får du ikke låne noe som helst. Dessuten må du også ha bodd på samme adresse i Norge i minst tre år, og kan ikke ha betalingsanmerkninger.