Thorn er en velkjent kjede for norske forbrukere, som helt siden 1975 har drevet med utlån. Da snakker vi ikke bare om utlån av penger, men kjeden har også vært stor på utlån av elektronikkprodukter som TV-er og vaskemaskiner. Det er dog forbrukslån vi nå skal fokusere på, som Thorn i nyere tid har blitt spesielt populære for!

Slik er et lån fra Thorn

Thorn tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, som betyr at du kan søke om å låne penger som du kan bruke på akkurat hva du vil. Ikke nok med det – du må heller ikke stille med egenkapital eller sikkerhet i bolig for å låne penger, noe som gjør at det er svært enkelt å skaffe seg et slikt lån. Thorn forbrukslån er dessuten et såkalt smålån, der du maksimalt kan låne kr. 50 000.

Det betyr at et lån fra Thorn passer best for de som ønsker å låne mindre pengesummer. Det minste du kan låne er kr. 5000, slik at man også kan låne penger til selv de minste formålene. Den effektive renten er dessuten ganske så god til et smålån å være, med 34,53 prosent i snitt.

Total nedbetalingstid er maksimalt fem år, men med en effektiv rente på nærmere 30 prosent, anbefaler vi at man bruker så kort tid som mulig for å unngå å betale alt for mye i rentekostnader.

Søke om lån fra Thorn

For å søke om et forbrukslån fra Thorn, så må man være fylt minst 20 år. Dette er kanskje det vanskeligste kravet for enkelte, for utover dette er det relativt lett å få godkjent søknaden. Så lenge du har en fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger, så har du gode sjanser. Dessuten er det et krav om at du er registrert i det norske folkeregisteret, og har vært dette i minst tre år.